Mondhygiëniste IJsselstein | Röntgen & Raziei Tandartsen

Mondhygiënist

Mondhygiënist

Bij Röntgen & Raziei Tandartsen kunt u terecht bij onze mondhygiënist bij onze praktijk in IJsselstein. Zo zorgen wij ervoor dat uw tandvlees en mondgezondheid op en wordt en vervolgens ook blijft. Al onze specialisten, waaronder de mondhygiënist, werken samen met onze tandartsen zodat iedereen elkaar kan versterken als het gaat om uw mondgezondheid. Wilt u een afspraak bij de mondhygiënist? Neem dan direct contact met ons op. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Voorkomen is beter dan genezen

Een regelmatig bezoek aan de mondhygiëniste kan tandbederf en tandvleesaandoeningen voorkomen. Bovendien kunnen mogelijke problemen op een vroeg moment worden opgespoord. Dit zorgt ervoor dat onze mondhygiënist in IJsselstein dit probleem kan aangeven bij de tandarts of ze kan het zelf oplossen. Een vroege signalering maakt het behandelen doorgaans eenvoudiger en daardoor fijner voor u als patiënt. Heeft u een van onderstaande klachten? Dan is het verstandig om snel een afspraak te maken bij de mondhygiënist.

 

Mondhygiënist bezoeken in IJsselstein

Wilt u een mondhygiënist bezoeken in IJsselstein? Kom dan naar Röntgen & Raziei Tandartsen. Door regelmatig en preventief bezoek te brengen aan onze mondhygiëniste krijgt u een goede aanvulling op het dagelijkse gebitonderhoud. Bovendien helpt het ter voorkomen van tandvleesontstekingen en blijft uw gebit gezond. Bovendien adviseren onze mondhygiënisten u met tips over voeding en kunt u extra advies krijgen over uw mondhygiëne.

Naast een behandeling van onze mondhygiënist, kunt u ook bij ons terecht voor behandelingen als een onzichtbare beugel, kroon en brug CEREC, wortelkanaalbehandeling, ICON behandeling, smile make-over en voor een vulling.