Tandarts Nieuwegein | Röntgen & Raziei Tandartsen

Tandarts Nieuwegein

Tandarts Nieuwegein

Op zoek naar een tandarts in Nieuwegein of omgeving? Ga dan voor Röntgen & Raziei Tandartsen. Ruim 30 jaar bestaat onze tandartspraktijk al, met dezelfde kernwaarden: goede zorg en moderne tandheelkunde. Sinds juni 2020 zijn wij in hetzelfde pand verhuisd naar de begane grond. Hier hebben wij een hypermoderne praktijk opgebouwd waar wij u vol van trots ontvangen volgens de nieuwste hygiëne protocollen. In het verleden stond onze tandartspraktijk nabij Nieuwegein bekend als Tandartspraktijk Röntgen maar sinds 2019 is deze naam veranderd naar Röntgen & Raziei, tandartsen nadat Ashkan Raziei onze praktijk is komen versterken. De tandartsen dichtbij Nieuwegein zijn zeer ervaren in alle facetten van tandheelkunde, met in het bijzonder cosmetische & ‘total-smile-make-over’ behandelingen. Lees hieronder meer over onze tandartspraktijk

Behandelingen bij onze tandartsen bij Nieuwegein

Natuurlijk kunt u bij onze tandartsen nabij Nieuwegein terecht voor periodieke controle. Tijdens deze controle controleren we uw gebit zodat uw mond en gebit mooi en gezond blijven. Wanneer het nodig is zullen wij in actie komen om de mondhygiëne te verbeteren. Mochten er problemen worden gezien tijdens de controle, dan bespreekt de tandarts of er wellicht een extra behandeling nodig is. Hierbij vertelt de tandarts u meer over de te verwachten resultaten, eventuele risico’s van de behandeling, het aantal en de duur van de behandelingen. 

Als er tijdens de periodieke controle van onze tandarts nabij Nieuwegein sprake is dat er een kleine ingreep moet worden gedaan, dan bespreken we deze direct met u en volg de behandeling op een korte termijn of zelfs tijdens de controle. Dit zijn behandelingen zoals een eenvoudige gebitsreiniging of de restauratie van een kies. Als er een uitgebreide behandeling benodigd is, zullen wij u eerst informeren over de kosten die de behandeling met zich meebrengt. Bij een behandeling die meer dan €150,00 kost, krijgt u altijd een digitale of papieren begroting met ons mee. Als u instemt met de behandeling kan deze over het algemeen binnen drie tot zes weken plaatsvinden. Bovendien kunt u bij onze tandartspraktijk nabij Nieuwegein terecht voor vele behandelingen zoals een wortelkanaalbehandeling, implantaten, diverse facings, kronen en bruggen en tanden bleken maar ook bijvoorbeeld voor een angst tandarts in Nieuwegein. 

Onze tandartspraktijk nabij Nieuwegein

Zoals gezegd kunt u bij onze tandartspraktijk nabij Nieuwegein voor vele behandelingen terecht maar ook voor een angst tandarts. Onze tandartsen hebben veel ervaring en dus ook veel ervaring in het werken met mensen die angstig zijn voor de tandarts. Het is ook mogelijk dat u bij ons terecht komt voor een spoedgeval. U kunt op doordeweekse dagen vanaf 8 uur contact opnemen met onze tandartsen nabij Nieuwegein. Wij proberen u altijd nog dezelfde dag een plek te bieden om langs te komen. Het kan daardoor voorkomen dat u niet bij uw eigen maar bij een andere deskundige tandarts komt. Buiten de openingstijden van onze tandartspraktijk wordt u doorverwezen naar een tandarts spoed praktijk. Ook zij zullen u volgens de nieuwste behandelprotocollen behandelen met veel deskundigheid. Heeft u nog vragen over onze tandartspraktijk of tandartsen nabij Nieuwegein? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn ook actief in Benschop, Houten, Lopik, Montfoort en Vianen.