Implantaat of Implantaten nabij Houten | Röntgen & Raziei

Implantaten Houten

Implantaten Houten

Implantaten in Houten of omgeving door echte specialisten? Kies dan voor de praktijk van Röntgen & Raziei Tandartsen in IJsselstein. Wij zijn al meer dan 30 jaar ervaren op het gebied van tandheelkunde. Bovendien kunnen wij in onze hypermoderne praktijk ook implantaten plaatsen nabij Houten. Wilt u meer weten over het plaatsen van implantaten en wat een implantaat nou precies zijn? Lees dan hieronder verder of vul direct het formulier onderaan de pagina in voor een intakegesprek.

Wat is een implantaat?

Als u een implantaat krijgt in Houten, dan wilt u wel weten wat het is natuurlijk. Het zal voor de rest van uw leven in uw mond zitten. Een implantaat is een schroef gemaakt van titanium. Dit is de basis waarop een kroon of brug kan worden geplaatst wanneer u een of meerdere tanden mist. Dankzij implantaten en de daarop bevestigde kroon of brug zal ervoor zorgen dat uw gebit weer één geheel is en u weer vrijuit kunt lachen zonder u te schamen voor uw gebit door gaten die zijn ontstaan.

Er zijn diverse eisen waar u mond aan dient te voldoen voordat wij bij u een implantaat nabij Houten kunnen plaatsen. Zo is ten eerste belangrijk dat er voldoende kaakbot aanwezig is, maar dit moet ook nog eens gezond zijn. Dit geldt ook voor uw tandvlees. In uw hele mond moet uw kaakbot en tandvlees gezond zijn. Dit controleren wij door middel van een uitvoerige inspectie en het maken en bekijken van röntgenfoto’s. Is dit het geval? Dan kunnen wij voor u de implantaten gaan plaatsen. Implantaten zijn de ideale oplossing als u een of meerdere tanden mist waardoor een kroon of brug benodigd is. Maar ook als uw kunstgebit te weinig houvast heeft, kunnen implantaten de uitkomst bieden. In dat geval worden er twee of vier implantaten geplaatst waarop het kunstgebit op vastgeklikt kan worden.

De implantaat behandeling in Houten

Heeft u het intakegesprek achter de rug en is het tijd om uw implantaten vlakbij Vianen bij Röntgen & Raziei te laten plaatsen? Dan bent u verzekerd van topkwaliteit implantaten van CAMLOG, het enige merk waar wij mee werken. Bovendien weet u wat de kosten zijn. Wij werken met een all-in tarief dat begint bij €1.750 voor een implantaat en kroon. De uiteindelijke kosten heeft u ook gehoord tijdens het intakegesprek. Tijdens de eerste fase zal, onder plaatselijke verdoving, het implantaat in het bot worden gezet. Tijdens de tweede fase van de behandeling is het doel dat het implantaat vastgroeit in het bot. Dit duurt meestal tussen de twee en zes maanden. Hoe eerder dit is gebeurd, hoe sneller we naar de derde en laatste fase kunnen gaan. Deze fase bestaat uit het plaatsen van de kroon of brug op het implantaat. Is de derde fase afgerond? Dan heeft u weer een volwaardig gebit waar u trots op kunt zijn.

Implantaat bij Houten laten plaatsen

Wilt u een implantaat bij Houten door een echte specialist laten plaatsen? Dan zit u goed bij onze hypermoderne praktijk. Wij gebruiken de nieuwste technieken en de beste producten van CAMLOG. Vul hieronder direct het formulier in voor het aanvragen van een intakegesprek of neem contact met ons op als u nog vragen heeft over onze praktijk vlakbij Houten of het plaatsen van implantaten.

Naast houten doen wij ook een implantaat behandeling in Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein en Vianen.

 

Dit formulier is niet voor reguliere behandelingen.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Opmerkingen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord