Implantaten IJsselstein | Röntgen & Raziei Tandartsen

Implantaten IJsselstein

Implantaten IJsselstein

Implantaten in IJsselstein laten plaatsen? Dan moet u zijn bij de modernste praktijk van IJsselstein van Röntgen & Raziei Tandartsen. Eric Röntgen en Ashkan Raziei en hun team staat voor u klaar en kunnen u weer een stralende glimlach bezorgen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en zijn een bekende naam voor implantaten in IJsselstein en omgeving. Wilt u meer weten over implantaten en de behandeling? Dat leest u hieronder of vul gelijk het formulier in voor een intakegesprek.

Wat is een implantaat?

Het is fijn om te weten wat een implantaat is, voordat u deze gaat laten plaatsen bij onze praktijk in IJsselstein. Zo heeft u wat achtergrondinformatie en komt u niet voor een verrassing te staan. Het implantaat kan het beste gezien worden als een titanium schroef die dient als een kunstwortel. De schroef wordt in het kaakbot gezet en moet vastgroeien. Wanneer dit is vastgegroeid is het implantaat een basis voor een kroon, brug of kunstgebit, welke verloren tanden en/of kiezen vervangen. Hierdoor heeft u geen gaten meer in uw gebit en zijn de vorm en functie weer volledig herstelt. Als u een implantaat in IJsselstein wil laten plaatsen bij Röntgen & Raziei Tandartsen, dan is het belangrijk dat er voldoende kaakbot aanwezig is en moeten zowel het tandvlees als het kaakbot gezond zijn in de gehele mond. Dit kunnen we beoordelen met de hulp van röntgenfoto’s. Als dit het geval is kunnen wij de procedure starten voor het plaatsen van uw implantaten bij ons in IJsselstein.

Implantaten zijn de oplossing voor als u een of meerdere tanden of kiezen mist. Mist u één tand of kies? Dan wordt er een implantaat met een kroon geplaatst en bij het missen van meerdere tanden wordt er een brug geplaatst. Implantaten kunnen ook de basis zijn voor een kunstgebit. Er worden dan twee of vier implantaten geplaatst waarop u het kunstgebit kunt vastklikken.

De implantaat behandeling in IJsselstein

Als u een of meerdere tanden mist, dan zijn implantaten, geplaatst in IJsselstein, de oplossing voor u. Tijdens het intakegesprek zullen wij uw gebit bekijken en beoordelen of implantaten inderdaad de beste oplossing zijn. In onze praktijk gebruiken we enkel implantaten van het topmerk CAMLOG. Wij werken met een all-in tarief welke begint bij €1.750 voor een implantaat en kroon. De behandeling bestaat uit drie fases. De eerste fase bestaat uit het plaatsen van het implantaat of de implantaten. Voor het plaatsen krijgt u een plaatselijk verdoving, hierdoor voelt u geen pijn. In de volgende fase is het belangrijk dat uw implantaat vastgroeit in het kaakbot. Dit duurt tussen de twee en zes maanden. Gedurende deze periode krijgt u een prothese welke het implantaat zal beschermen. Is het implantaat vastgegroeid, dan is het tijd voor de derde en laatste fase, het plaatsen van de gebitsprothese. Vragen over de behandelingen kunt u stellen tijdens het intakegesprek.

Implantaat in IJsselstein laten plaatsen

Bij onze praktijk in IJsselstein kunt u implantaten laten plaatsen door echte specialisten. Dankzij al hun ervaring kunnen onze specialisten u uitmuntend helpen en heeft u na de verschillende behandelingen weer een prachtig gebit. Heeft u nog vragen over het laten plaatsen van implantaten in IJsselstein door onze specialisten? Neem dan contact met ons op of schrijf u hieronder in voor een gesprek.

Naast IJsselstein zijn wij ook actief in Utrecht, Houten, Nieuwegein en Vianen voor implantaat behandelingen!

 

Dit formulier is niet voor reguliere behandelingen.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Opmerkingen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord