Tanden Bleken in Utrecht

Tanden Bleken Utrecht

Tanden Bleken Utrecht

Tanden bleken Utrecht

Zijn uw tanden niet zo wit meer? Kom dan bij Röntgen & Raziei Tandartsen om uw tanden te bleken in Utrecht. Wij hebben de ideale methode waarmee uw tanden weer mooi wit worden! Lees snel verder voor meer informatie over de methode en meer.

Tandenbleker Utrecht

Ieder zijn of haar tanden verkleuren door de jaren heen een beetje. Bij de een komt het meer voor dan bij de ander. Verkleuring van tanden komt vaak door verschillende factoren. Voorbeelden hiervan zijn roken en voeding of drank met veel kleurstoffen. Koffie of rode wijn heeft bijvoorbeeld een verkleurend effect. Bent u dus iemand die veel koffie drinkt, dan raden wij u zeker aan om uw tanden te laten bleken bij ons in de buurt van Utrecht! We bleken uw tanden volgens een ideale methode. Er wordt namelijk een bitje op maat voor u gemaakt. Hiermee kunt u dus thuis bleken! Deze methode is eigenlijk de enige goede, maar daarnaast ook veilige, manier. Kronen en vullingen zullen alleen niet mee bleken. Er kan dus een kleurverschil ontstaan tussen de tanden en kronen. We zullen de mogelijkheden dus eerst met u bespreken.

De kosten van het bleken bij ons in Utrecht liggen tussen de 130 en 150 euro. Dit zijn de kosten per kaak.

Laat uw tanden bleken bij ons in Utrecht!

Laat uw tanden bleken bij dé tandenbleker van Utrecht! Onze methode is het meest veilig en zorgt voor een mooi resultaat. Neem contact met ons op voor een eerste consult om te bespreken wat er mogelijk is. Zo weten wij wat de geschiedenis is van uw gebit en kan er dus niks fout gaan!

Als u uit Houten, IJsselstein, Nieuwegein of Vianen komt, bekijk een van deze pagina’s dan!