Facings Vianen | Composiet of Porselein | Röntgen & Raziei

Facings Vianen

Facings Vianen

Wilt u facings in Vianen of omgeving laten zetten? Dan kunt u naar de hypermoderne praktijk van Röntgen & Raziei Tandartsen komen. Naast de standaard tandartsbehandelingen, kunt u ook bij ons komen voor esthetische tandheelkunde, waaronder facings en zelfs een total smile make over. Wij zijn zelfs gespecialiseerd in dit soort behandelingen! Met behulp van de facings bij Vianen van Röntgen & Raziei Tandartsen krijgt u een glimlach waar u trots op kunt zijn. Lees hieronder meer over de facings en mogelijkheden.

Wat is een facing?

Bij een behandeling waarbij u facings dichtbij Vianen laat plaatsen wordt er een laagje op uw tanden aangebracht. Dit laagje kan bestaan uit composiet of porselein. Dit zijn de twee mogelijkheden bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Het laagje, de facing, die op de tanden wordt aangebracht, zorgt ervoor dat oneffenheden verdwijnen. Wij zorgen ervoor dat scheve tanden, spleetjes tussen tanden, verkleuringen of afgebroken stukjes verleden tijd zijn dankzij onze facings nabij Vianen. Meer over de soorten facings leest u hieronder.

Soorten facings in Vianen

Bij Röntgen & Raziei Tandartsen werken we met twee soorten facings voor mensen in Vianen en omgeving. De eerste is composieten facings. Deze facings worden gemaakt van hetzelfde materiaal als waar gewone witte vullingen ook van worden gemaakt. Maar er zijn ook speciale composieten die speciaal voor voortanden wordt gebruikt. Omdat composieten facings microscopisch minder glad zijn dan porseleinen facings, zal er eerder aanslag zichtbaar zijn en worden de facings eerder dof. Gemiddeld gaan deze facings zo’n vijf jaar mee, maar daarna kunnen ze wel eenvoudig opnieuw worden gepolijst of gerepareerd. Dat ze minder lang meegaan is dan ook te zien in de prijs. Bij de prijs voor composieten facings in Vianen moet u denken aan €90 tot €120 per tand.

Bij porseleinen facings in Vianen zijn er twee mogelijkheden, de normale variant en de non-prep. Bij normaal wordt er 0,8 mm van de tand geslepen en vervolgens wordt de facing aangebracht. Bij de non-prep wordt er niks van de tanden weggeslepen maar dit is niet in altijd toepasbaar. Doordat onze specialisten met een tandtechnicus samenwerken, kunnen we met porseleinen facings vlakbij Vianen een natuurgetrouw resultaat bereiken. De kosten van porseleinen facings liggen tussen de €400 en €600 per tand maar blijven gemakkelijk langer dan 10 jaar mooi.

Facings nabij Vianen laten plaatsen

Wilt u uw facings in de buurt van Vianen laten plaatsen? Dan bent u aan het juiste adres van onze praktijk. Bij onze praktijk in IJsselstein zijn we naast de normale tandartsbehandelingen gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde. Wij voeren regelmatig behandelingen uit die te maken hebben met de uitstraling van het gebit. U kunt dus met een gerust hart plaatsnemen in onze tandartsstoel voor uw nieuwe facings dichtbij Vianen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een intakegesprek aan.

Ook in Utrecht, Houten, IJsselstein en Nieuwegein zijn wij actief!