Tanden Bleken in IJsselstein

Tanden Bleken IJsselstein

Tanden Bleken IJsselstein

Tanden bleken IJsselstein

Lijken uw tanden de laatste tijd verkleurd te zijn? Dat kan zeker kloppen! Er zijn namelijk verschillende factoren waardoor uw tanden kunnen verkleuren. Laat uw tanden dus bleken bij ons in IJsselstein! Lees snel verder voor meer informatie over het bleken, de verkleuring en meer!

Tandenbleker IJsselstein

Uiteindelijk verkleuren uw tanden vroeg of laat wel een beetje. Bij de een zal dit duidelijker te zien zijn dan bij de ander. Soms is het ook haast niet te zien. De verkleuring komt door verschillende factoren. Roken of koffie drinken kan voor verkleuring zorgen. Maar ook veel ander voedsel of drank. De kleurstoffen hierin zorgen voor de verkleuring. Dit is ook bijna niet te vermijden, want haast overal zitten wel kleurstoffen in. De een bevat meer dan de ander. Zijn uw tanden dus verkleurd en wilt u laten bleken in IJsselstein? Kom dan bij Röntgen & Raziei Tandartsen! Wij hanteren de juiste methoden waardoor we altijd tot een mooi resultaat komen. Deze methoden is de enige goede en veilige optie. In de praktijk maken wij namelijk een bitje voor u. Hiermee kunt u dus ook thuis bleken. Kronen en vullingen zullen met het bitje niet mee bleken. Met een eerste consult bespreken we dus altijd eerst even de mogelijkheden!

Nu vraagt u zich natuurlijk af wat de kosten zijn om uw tanden te laten bleken met deze methode. De kosten voor tanden bleken bij ons in IJsselstein bedragen 130 tot 150 euro per kaak. Dit is dus afhankelijk van het bitje.

Laat uw tanden bleken bij ons in IJsselstein!

Wilt u dus graag dat u weer een mooi wit gebit krijgt? Laat uw tanden dan bleken door dé tandenbleker van IJsselstein, Röntgen & Raziei Tandartsen! In een eerste consult zullen we de mogelijkheden bespreken. Daarnaast zullen wij u enkele vragen stellen over uw gebit zodat we weten hoe we te werk kunnen gaan. Neem dus direct contact met ons op om een afspraak te maken!

Naast IJsselstein zijn wij actief in de omliggende steden Utrecht, Houten, Nieuwegein en Vianen!