Facings in Nieuwegein | Röntgen & Raziei Tandartsen

Facings Nieuwegein

Facings Nieuwegein

Facings dichtbij Nieuwegein? U kunt hiervoor terecht bij de moderne praktijk van Röntgen & Raziei Tandartsen. Naast de vele ‘normale’ tandartsbehandelingen zijn wij gespecialiseerd in esthetische behandelingen zoals de facings maar ook een total smile make over en meer. Dankzij de facings krijgt u (weer) een mooie glimlach waar u trots op kunt zijn. Meer weten over de facings bij Nieuwegein? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Wat is een facing?

Wat is een facing? Tijdens een behandeling waarbij uw facings bij Nieuwegein worden geplaatst komt er een dun laagje op de tand. Dit laagje is gemaakt van porselein of composiet. Dankzij dit laagje zijn uw tanden weer mooi en zijn oneffenheden weer weg. Of dit nou scheve tanden, spleetjes, verkleuringen of gebroken tanden zijn. Het is op te lossen met onze facings dichtbij Nieuwegein. Uw facings zullen jarenlang meegaan, afhankelijk van de soort facings die u kiest. Dit is ook zien in de prijs van de facings, hieronder leest u daar meer over.

Soorten facings

Bij ons kunt u kiezen uit twee facings nabij Nieuwegein, composiet en porselein. De composieten laag is nauwkeurig aan te brengen op verschillende tanden en dit zorgt ervoor dat we de stand, vorm en kleur van de gewenste tanden aanpassen. Voor de composiet facings betaalt u tussen de €90 en €120 per tand.

Als u gaat voor porseleinen facings bij onze praktijk nabij Nieuwegein, dan zijn er wellicht twee opties, de gewone variant en de non-prep facings. In beide gevallen wordt er uiteindelijk een porseleinen laagje op de tanden aangebracht. Ook hier kunnen de verschillende oneffenheden mee worden weggewerkt. Onze specialisten werken nauw samen met een tandtechnicus waardoor we een natuurlijk eindresultaat kunnen behalen. Bij de normale porseleinen facings wordt er ongeveer 0,8 mm van de tand geslepen. Dit is dan ook het verschil met de non-prep versie, dan hoeft er niet geslepen te worden. De non-prep variant is alleen niet altijd mogelijk, hiervoor kunt u de mogelijkheden bespreken tijdens een intakegesprek. De kosten van de porseleinen facings liggen tussen de €400 en €600. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent uw gebit en facings bij Nieuwegein? Dan kunt u een afspraak maken bij onze praktijk voor een intakegesprek.

Facings bij Nieuwegein laten plaatsen

Wilt u facings in of bij Nieuwegein laten plaatsen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden met facings bij uw gebit? Dit kunt u alles bespreken met een van onze specialisten tijdens het intakegesprek. Zo komt u achter alles wat u wilt weten over composieten of porseleinen facings nabij Nieuwegein. Kom langs voor een gesprek en neem binnenkort plaats op de stoel voor uw nieuwe facings door Röntgen & Raziei Tandartsen.

Ook in Utrecht, Houten, IJsselstein en Vianen zijn wij naast Nieuwegein actief!