Facings Utrecht | Composiet of Porselein | Röntgen & Raziei

Facings Utrecht

Facings Utrecht

Wilt u facings in Utrecht laten plaatsen door een uitstekende tandarts? Dan zit u goed bij de hypermoderne praktijk van Röntgen & Raziei Tandartsen. Facings zijn een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde, een gebied waar wij in gespecialiseerd zijn. Dankzij de behandeling zullen tanden er beter uit zien, waardoor u weer met veel zelfvertrouwen kunt lachen. Meer weten over de facings nabij Utrecht door onze tandartsen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek of lees hieronder verder.

Wat is een facing?

Voordat u voor facings in Utrecht gaat, wilt u natuurlijk wel meer weten over wat een facing is. Het is een dun laagje van composiet of porselein dat op de tand wordt aangebracht. Hierdoor zien uw tanden er weer geweldig uit. Bovendien kunnen ze elke oneffenheid eenvoudig oplossen. Wat uw oneffenheid ook is, van scheve tanden en spleetjes, tot afgebroken stukjes en verkleuringen, na de behandeling is dit niet meer te zien. Doorgaans gaan onze facings uit Utrecht jarenlang mee, al verschilt het per soort hoe lang het mee gaat, dit is dan ook te merken aan de prijs. Meer weten over de diverse soorten? Lees dan hieronder verder.

Soorten facings in Utrecht

Bij Röntgen & Raziei Tandartsen is er keuze tussen twee soorten facings bij Utrecht, composiet en porselein. Al zijn er voor porseleinen facings ook weer diverse mogelijkheden, maar eerst over de composiet variant. Bij een composiet facing wordt een laagje vulmateriaal over de tanden aangebracht. Het is mogelijk om dit selectief op de tanden aan te brengen. Omdat we dit zeer nauwkeurig kunnen aanbrengen, kunnen we de stand, vorm en kleur van uw tanden aanpassen. De composiet varianten kosten tussen de €90 en €120 per tand.

Zoals gezegd zijn er bij porseleinen facings bij Utrecht twee varianten: de normale en de non-prep variant. Bij de porseleinen versie wordt er, zoals de naam doet vermoeden, een flinterdun laagje porselein over de tanden aangebracht, ook dit kan selectief op de tanden aangebracht worden. Onze tandartsen werken samen met een tandtechnicus om een natuurgetrouw eindresultaat te verzorgen. Bij een normale porseleinen facing dichtbij Utrecht moet de tand 0,8 mm geslepen worden. En dit is dan ook het grote verschil met de non-prep variant. Hierbij hoeft de tand niet geslepen te worden, dit is alleen niet in alle gevallen mogelijk. De porseleinen facings, zowel normaal als non-prep kosten tussen de €400 en €600 per tand. Meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een intake zodat u met de behandelaar alle mogelijkheden kunt doorspreken.

Facings dichtbij Utrecht laten plaatsen

Wilt u facings dichtbij Utrecht laten plaatsen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de composiet of porseleinen facings? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Bij onze hypermoderne praktijk zijn we gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en dus ook in het plaatsen van facings in de buurt van Utrecht. Altijd een mooie glimlach? Ga dan voor facings bij Röntgen & Raziei Tandartsen.

Naast Utrecht zijn wij actief in Houten, IJsselstein, Nieuwegein en Vianen.