Implantaten Vianen | Röntgen & Raziei Tandartsen

Implantaten Vianen

Implantaten Vianen

Op zoek naar de beste plek voor het laten plaatsen van implantaten in Vianen of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Onze hypermoderne praktijk in IJsselstein staat bekend om het vakwerk dat wij al meer dan 30 jaar leveren. Wij zijn zeer ervaren in het plaatsen van implantaten voor iedereen uit Vianen en omstreken. Meer weten over implantaten en de bijkomende behandelingen? Dat leest u hieronder. Ook kunt u onderaan de pagina direct het formulier invullen voor het maken van een intakegesprek voor het laten plaatsen van implantaten.

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een titanium schroef die als vervanger van de wortel van een tand dient. Het laten plaatsen van een implantaat bij Vianen zorgt ervoor dat het mogelijk is om een kroon of brug te plaatsen op een plek waar uw tanden/kiezen missen. Dankzij implantaat met daarop een kroon of brug wordt uw gebit weer in volle glorie herstelt. Hierdoor kunt u weer lachen zonder dat u bang hoeft te zijn dan andere mensen een gat in uw gebit zien.

Als u een implantaat nabij Vianen wilt laten plaatsen, zijn er verschillende eisen waar uw gebit/mond aan moet voldoen. Zo is het belangrijk dat er voldoende kaakbot is, maar ook moet het bot en uw tandvlees in uw gehele mond gezond zijn. Is dit het geval? Dan kunnen wij doorgaans bij u de implantaten plaatsen vlakbij Vianen. Om erachter te komen of dit het geval is zullen wij een grondige inspectie uitvoeren en röntgenfoto’s maken om een goed beeld te krijgen van het kaakbot. De implantaten zijn de beste oplossing voor wanneer u een of meerdere tanden mist en er een kroon of brug geplaatst moet worden. Daarnaast kunnen de implantaten ook dienen als een houvast voor een kunstgebit. Is dit het doel van de implantaten? Dan worden er twee tot vier implantaten geplaatst waarop het kunstgebit vastgeklikt kan worden.

De implantaat behandeling in Vianen

Is uit het intakegesprek gebleken dat implantaten dichtbij Vianen de beste oplossing zijn voor uw problemen? Dan is het tijd om te beginnen met de behandeling. Bij Röntgen & Raziei Tandartsen gebruiken wij alleen maar de topkwaliteit implantaten van CAMLOG. De kosten van een implantaat met kroon of brug beginnen bij €1.750. Dit is een all-in tarief. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Gaat u akkoord met het behandelplan en de bijkomende kosten? Dan is het tijd om te starten met de eerste fase. Deze fase bestaat uit het plaatsen van de implantaten nabij Vianen. Dit gebeurt natuurlijk onder een plaatselijke verdoving zodat u geen pijn ervaart tijdens de behandeling. De tweede fase bestaat uit het herstel en vastgroeien van het implantaat in het kaakbot. Dit neemt tussen de twee tot zes maanden in beslag. Hoe sneller dit gebeurt, hoe sneller we kunnen starten met de derde fase. In deze fase wordt de brug of kroon geplaatst op het implantaat. Nog vragen over een van deze fases of überhaupt de behandelingen? Deze kunt u allemaal stellen tijdens het intakegesprek.

Implantaat dichtbij Vianen laten plaatsen

Wilt u een implantaat dichtbij Vianen laten plaatsen? Dan zit u goed bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Door onze ervaring en het gebruik van topkwaliteit implantaten bent u verzekerd van een bevredigend eindresultaat. Vul hieronder direct het formulier in voor het aanvragen van een intakegesprek of neem contact met ons op als u nog vragen heeft over het laten plaatsen van implantaten nabij Vianen bij Röntgen & Raziei Tandartsen.

Naast Vianen zijn wij actief in Utrecht, Houten, IJsselstein en Nieuwegein voor uw implantaat behandeling!

 

Dit formulier is niet voor reguliere behandelingen.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Opmerkingen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord