Facings in IJsselstein | Röntgen & Raziei Tandartsen

Facings IJsselstein

Facings IJsselstein

De mooiste facings in IJsselstein laten plaatsen? Dat laat u natuurlijk doen door de specialisten van Röntgen & Raziei Tandartsen. Binnen onze hypermoderne praktijk voeren we natuurlijk de standaard tandartsbehandelingen uit maar we zijn ook gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde zoals facings. Met behulp van onze facings in IJsselstein kunnen wij zorgen dat u weer met zelfvertrouwen kunt lachen, u tanden zien er weer prachtig mooi uit. Meer weten over de facings bij Röntgen & Raziei Tandartsen? Lees dan hieronder verder.

Wat is een facing?

Voordat we verder ingaan op de facings in IJsselstein en de behandeling daarbij, is het belangrijk om te kijken wat een facing is. Bij de behandeling wordt er een dun laagje op de tand aangebracht. Dit laagje bestaat uit composiet of porselein. Dit laagje maakt uw tanden weer mooier en zijn oneffenheden verdwenen. Het maakt niet uit of dit gaat om scheve tanden, spleetjes, verkleuringen of afgebroken stukjes tand, dit is allemaal op te lossen dankzij onze facings in IJsselstein. De facings gaan jarenlang mee, afhankelijk van de soort die u kiest. Dit is ook te merken in de prijs van de facings, waarover we hieronder meer vertellen.

Soorten facings in IJsselstein

Wij werken met twee soorten facings in IJsselstein, composiet en porselein. Bij porseleinen facings zijn er bovendien twee mogelijke behandelingen, waarover later meer. We beginnen bij de composieten facings. De composieten laag is selectief aan te brengen op de tanden, dankzij de mogelijke nauwkeurigheid bij het aanbrengen, kunnen we de stand, vorm en kleur van de tanden aanpassen. Bij de kosten moet u denken aan een prijs tussen de €90 en €120 per tand.

Voor de porseleinen facings in IJsselstein kunt u kiezen tussen de normale en non-prep variant. Net zoals bij de composieten variant, wordt er een dun laag je op de tand aangebracht en in dit geval een porseleinen laagje. Ook bij deze variant kunnen oneffenheden worden weggewerkt. Omdat wij nauw samenwerken met een tandtechnicus, kunnen wij zorgen voor een natuurgetrouw eindresultaat. Kiest u voor normale porseleinen facings? Dan moet er 0,8 mm van de tand worden geslepen. Hier komt dan ook het grote verschil om de hoek met de non-prep facings. Bij non-prep facings in IJsselstein hoeven de tanden namelijk niet geslepen te worden. Dit is alleen niet in alle gevallen mogelijk. Zowel de non-prep als de gewone porseleinen facings kosten tussen de €400 en €600 per tand. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gebit als het gaat om facings? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek op onze praktijk.

Facings in IJsselstein laten plaatsen

Bent u van plan om facings in IJsselstein laten plaatsen of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Dan kunt u een intakegesprek aanvragen voor meer informatie over de composieten of porseleinen facings. Bij onze hypermoderne praktijk hebben we ook een specialisatie in esthetische tandheelkunde. U kunt dus met een gerust hart plaatsnemen op de stoel van Röntgen & Raziei Tandartsen voor de mooiste facings in IJsselstein.

Ook in Utrecht, Houten, Nieuwegein en Vianen zijn wij actief!