Tandarts Vianen | Röntgen & Raziei Tandartsen

Tandarts Vianen

Tandarts Vianen

Op zoek naar een betrouwbare tandarts nabij Vianen? Röntgen & Raziei Tandartsen is dé praktijk die u zoekt! Tandartspraktijk Vianen heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van mondzorg en tandheelkunde. Onze kernwaarden zijn altijd al goede zorg en moderne tandheelkunde geweest. Op het gebied van behandelingen gaan we dan ook mee met de tijd en gebruiken we vele moderne behandeltechnieken. Sinds 2019 heeft Ashkan Raziei zich bij de praktijk gevoegd. Vandaar dat we van naam zijn veranderd. Als tandarts en tandartspraktijk nabij Vianen zijn we beschikbaar voor vele behandelingen. Van periodieke controle tot facings. Neem dus snel contact met ons op voor een betrouwbare behandeling! Hieronder leest u alles over mondzorg Vianen.

Behandelingen tandarts Vianen

Bij tandartspraktijk Vianen kunt u natuurlijk terecht voor de veelvoorkomende behandelingen zoals de periodieke controle, wortelkanaalbehandelingen, implantaten en kronen en bruggen. Maar onze tandartspraktijk is juist ook gespecialiseerd in de esthetische behandelingen zoals facings, tanden bleken en een total smile make over.

Als er tijdens een behandeling van een van onze tandartsen uit Vianen een probleem wordt geconstateerd, dan wordt waar mogelijk het probleem direct aangepakt. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een algemene gebitsreiniging. Als er ‘grotere’ ingrepen nodig zijn, dan zal uw tandarts u direct informeren. U krijgt verdere informatie over het resultaat, de eventuele risico’s en de frequentie en duur van de behandelingen die wellicht mogelijk zijn. Bovendien krijgt u ook inzicht in de kosten van de behandeling(en). U hoeft hier niet direct op in te gaan. Zijn de kosten van de mogelijke behandeling boven de €150? Dan krijgt u altijd een digitale of papieren begroting mee zodat u hier thuis nog even goed naar kunt kijken. Als u besluit de behandeling te ondergaan, dan kunnen onze tandartsen bij Vianen u vaak binnen drie tot zes weken helpen.

Jouw nieuwe tandarts Vianen

Bij mondzorg Vianen kunt u terecht voor vele verschillende behandelingen! Van de standaard periodieke controles tot het laten zetten van facings. Alles is bij ons mogelijk. Bovendien kunnen ook de mensen met een angst voor tandartsen bij ons terecht. Dankzij de jarenlange ervaring van onze tandartsen weten zij goed om te gaan met mensen met angst voor de tandarts. Als u een spoedgeval heeft, kunt u tijdens onze openingstijden bellen naar onze tandartspraktijk. Wij zullen u altijd proberen in te plannen op dezelfde dag zodat onze tandartsen u snel kunnen helpen. Moet u terecht bij een tandarts buiten onze openingstijden? Dan kunt u bellen naar de Tandarts Spoed Praktijk. Lees hier meer over op de pagina over spoedgevallen. Wij kunnen u verzekeren dat u ook dan wordt geholpen door deskundige tandartsen in de buurt van Vianen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Wij zijn ook actief in Nieuwegein, Benschop, Houten, Lopik en Montfoort.