Tandarts Vianen | Röntgen & Raziei Tandartsen

Tandarts Vianen

Tandarts Vianen

Uw nieuwe tandarts bij Vianen komt natuurlijk van Röntgen & Raziei Tandartsen. Wij hebben een tandartspraktijk waar we al ruim 30 jaar ervaring hebben op het gebied van mondzorg en tandheelkunde. Al die tijd staat die praktijk al voor goede zorg en moderne tandheelkunde. Op het gebied van behandelingen gaan we dan ook mee met de tijd en gebruiken we vele moderne behandeltechnieken. Sinds 2019 heeft Ashkan Raziei onze praktijk versteld, vandaar dat we van naam zijn gewijzigd, van Tandartspraktijk Röntgen naar Röntgen & Raziei Tandartsen. Als tandarts en tandartspraktijk nabij Vianen zijn we beschikbaar voor vele behandelingen, van periodieke controle tot facings. Hieronder leest u alles over onze tandartspraktijk.

Behandelingen bij onze tandartsen bij Vianen

Bij onze tandartsen in Vianen kunt u natuurlijk terecht voor de veelvoorkomende behandelingen zoals de periodieke controle, wortelkanaalbehandelingen, implantaten en kronen en bruggen. Maar onze tandartspraktijk is juist ook gespecialiseerd in de esthetische behandelingen zoals facings, tanden bleken en een total smile make over.

Als er tijdens een behandeling van een van onze tandartsen uit Vianen een probleem wordt geconstateerd, wordt waar mogelijk het probleem direct aangepakt. Dit gebeurt bij bijvoorbeeld een algemene gebitsreiniging. Als er ‘grotere’ ingrepen nodig zijn, dan zal uw tandarts u direct informeren over het resultaat, de eventuele risico’s en het aantal en duur van de behandelingen die wellicht mogelijk zijn. Bovendien krijgt u ook inzicht in de kosten van de behandeling(en). U hoeft niet direct hierop in te gaan. Zijn de kosten van de mogelijke behandeling boven de €150? Dan krijgt u altijd een digitale of papieren begroting mee zodat u hier thuis nog even goed naar kunt kijken. Als u besluit de behandeling te ondergaan, dan kunnen onze tandartsen bij Vianen u vaak binnen drie tot zes weken helpen.

Onze tandartspraktijk nabij Vianen

Bij onze tandartspraktijk en tandartsen bij Vianen kunt u, zoals u wellicht heeft gelezen, terecht voor vele verschillende behandelingen. Van de standaard periodieke controles tot het laten zetten van facings, alles is bij ons mogelijk. Bovendien kunnen ook de mensen met een angst voor tandartsen bij ons terecht. Dankzij de jarenlange ervaring van onze tandartsen weten zij goed om te gaan met mensen met angst voor de tandarts. Ook als u een spoedgeval heeft, kunt u tijdens onze openingstijden bij ons terecht. U kunt vanaf 8 uur bellen naar onze tandartspraktijk. Wij zullen u altijd proberen in te plannen op dezelfde dag zodat onze tandartsen u snel kunnen helpen. Moet u terecht bij een tandarts buiten onze openingstijden? Dan kunt u bellen naar de Tandarts Spoed Praktijk. Wij kunnen u verzekeren dat u ook dan wordt geholpen door deskundige tandartsen in de buurt van Vianen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze tandartspraktijk of tandartsen nabij Vianen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.