Implantaten Nieuwegein | Röntgen & Raziei Tandartsen

Implantaten Nieuwegein

Implantaten Nieuwegein

Implantaten in Nieuwegein of omgeving laten plaatsen door een specialist? Dan moet u zijn bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Het team van onze tandartspraktijk staat klaar om u te helpen met uw gebitsproblemen. Al meer dan 30 jaar staan wij bekend als een goede en moderne praktijk, met ook veel kennis over het plaatsen van implantaten in Nieuwegein en omstreken. Meer weten over het laten plaatsen van implantaten? Lees dan hieronder verder of vul direct het formulier onderaan de pagina in voor het maken van een intakegesprek.

Wat is een implantaat?

Als u een implantaat nabij Nieuwegein wilt laten plaatsen, is het wel zo fijn om te weten wat het precies is. Een implantaat is een schroef gemaakt van titanium die de vervanger is van de wortel. Op het implantaat kan een kroon of brug worden geplaatst, afhankelijk of u een of meerdere tanden of kiezen kwijt bent. Dankzij de kroon of brug wordt uw gebit herstelt naar de oorspronkelijke vorm. Hierdoor kunt u weer breeduit lachen, zonder gaten in uw gebit.

Wanneer u een implantaat dichtbij Nieuwegein wilt laten plaatsen door een van de specialisten van Röntgen & Raziei Tandartsen, dan is het belangrijk dat er voldoende kaakbot aanwezig is. Bovendien moeten zowel het bot als het tandvlees in uw hele mond gezond zijn voor we kunnen starten met de behandeling. Dit zullen wij beoordelen door middel van een inspectie en het maken van röntgenfoto’s. Implantaten zijn dé oplossing wanneer u een of meerdere tanden mist, of als uw kunstgebit te weinig houvast heeft. Is dit laatste het geval, dan zullen er twee of vier implantaten worden geplaatst waarop het kunstgebit vastgeklikt kan worden zodat u zeker weet dat het stevig vast zit.

De implantaat behandeling in Nieuwegein

Blijken uit de intake dat onze implantaten nabij Nieuwegein de oplossing zijn voor uw gebitsproblemen? Dan zullen we starten met de behandeling. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit implantaten van het merk CAMLOG. De kosten? Wij werken met een all-in tarief dat begint bij €1.750 voor een implantaat en kroon. De kosten voor uw situatie zullen duidelijk worden tijdens het intakegesprek. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met de kosten en het behandelplan? Dan zullen we starten met de behandeling die in drie fases is opgedeeld. Bij de eerste fase wordt uw implantaat of implantaten vlakbij Nieuwegein in onze praktijk geplaatst in uw gebit. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving zodat het pijnvrij is. Tijdens de tweede fase is het de bedoeling dat het implantaat vastgroeit aan het kaakbot. Dit duurt tussen de twee tot zes maanden, hoelang dit precies duurt, verschilt per persoon. Zodra het implantaat is vastgegroeid, zal in de derde fase de kroon of brug worden geplaatst. Hoelang het duurt voordat u weer een volwaardig gebit heeft, hangt dus vooral af van hoe snel het implantaat vastgroeit in uw bot. Alle vragen over onze behandelingen kunt u stellen gedurende het in intakegesprek.

Implantaat bij Nieuwegein laten plaatsen

Bent u erover uit en wilt u uw implantaat dichtbij Nieuwegein in onze praktijk laten plaatsen? Dan bent u verzekerd van topkwaliteit implantaten en vakmanschap door de kwaliteit van onze behandelaars. Vul hieronder het formulier in voor een intake of neem direct contact met ons op voor uw nieuwe implantaten in de omgeving van Nieuwegein.

Naast Nieuwegein zijn wij voor implantaat behandelingen actief in Utrecht, Houten, IJsselstein en Vianen.

 

Dit formulier is niet voor reguliere behandelingen.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Opmerkingen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord