Tanden Bleken in Houten

Tanden Bleken Houten

Tanden Bleken Houten

Tanden bleken Houten

Heeft u het idee dat uw tanden de laatste tijd verkleurd zijn? Dat ze niet zo wit meer zijn als dat ze ooit waren? U bent niet de enige! Het komt vaak voor dat tanden verkleuren. Verschillende factoren komen hierbij kijken. Uw tanden kunt u dan bleken bij ons in Houten! Lees snel verder voor meer informatie over deze behandeling, de factoren en meer!

Tandenbleker Houten

Een verkleurd gebit kan dus verschillende oorzaken hebben. Voorbeelden hiervan zijn roken en koffie drinken. Koffie bevat bijvoorbeeld veel kleurstoffen waardoor de tanden kunnen verkleuren. Zo is er nog veel meer voeding en drank wat veel kleurstoffen bevat. Het is dus vaak moeilijk te vermijden. Bij de een is het ook veel sneller zichtbaar dan bij de ander. Verlangt u dus weer naar een mooi wit gebit? Wij kunnen uw tanden bleken in Vianen op een veilige en zeer goede manier! In de praktijk maken wij een bitje op maat die hiervoor zal zorgen. Met dit bitje zullen vullingen en kronen echter niet mee bleken. Om tegen te gaan dat er een kleurverschil ontstaat zullen we altijd eerst een consult inplannen waar we de mogelijkheden bespreken. Onze methode is eigenlijk als enige erg goed en zeer veilig. Daar hoeft u bij ons dus niet aan te twijfelen!

Hoeveel de behandeling kost is afhankelijk. De kosten voor tanden bleken bij ons in Houten liggen tussen de 130 en de 150 euro. Dit zijn de prijzen per kaak!

Laat uw tanden bleken bij ons in Houten!

Met onze methode zijn wij dé tandenbleker van Houten! Met het bitje zal uw gebit weer mooi wit zijn en stralen waar u van droomt! Neem dus contact met ons op om een eerste consult in te plannen. Zo kunnen wij u en uw gebit leren kennen voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan!

Naast Houten kunt u voor tanden bleken bij ons ook terecht wanneer u uit Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein of Vianen komt!