Facings in Houten | Röntgen & Raziei Tandartsen

Facings Houten

Facings Houten

Een specialist voor het plaatsen van facings in Houten of omgeving? Dan bent u goed bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Wij gespecialiseerd in het uitvoeren van esthetische behandelingen. Denk hierbij aan het plaatsen van facings maar ook een total smile make over waarbij we nog verder gaan. Dankzij onze facings dichtbij Houten kunt u voortaan weer zelfverzekerd en breeduit lachen zonder te schamen voor het gebit. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Wat is een facing?

Wanneer u gaat voor onze facings dichtbij Houten voor op uw tanden, dan wordt er een dun laag je op uw tanden aangebracht. Afhankelijk van de gekozen soort is dit een laag composiet of porselein. Dankzij het aangebrachte laagje kunnen wij oneffenheden op uw tanden of in het gebit laten verdwijnen. Zo bent u af van scheve tanden, spleten tussen tanden, verkleuringen of afgebroken stukjes dankzij onze facings in de buurt van Houten. Meer over de soorten facings leest u hieronder.

Soorten facings in Houten

In onze praktijk werken we met twee soorten facings bij Houten. De eerste soort die wij aanbieden zijn composieten facings. Dit type facing wordt gemaakt van hetzelfde materiaal als waar de witte vullingen van worden gemaakt. Daarnaast zijn er ook nog speciale composieten die voor voortanden geschikt zijn gemaakt. Omdat de composieten facings minder glad zijn (onder de microscoop, dus niet zichtbaar) zal er eerder aanslag zichtbaar zijn en worden de facings sneller dof dan de porseleinen varianten. Daar staat dan weer tegenover dat de composieten facings een lagere prijs hebben, tussen de €90 en €120 per tand.

Als u liever porseleinen facings nabij Houten heeft, dan kunt u ook bij ons terecht. U kunt dan kiezen uit normale porseleinen facings of non-prep. Bij non-prep worden de tanden niet geslepen, bij normale porseleinen facings wordt er zo’n 0,8 mm van de tanden geslepen. Bij het plaatsen van de porseleinen facings werken we nauw samen met een tandtechnicus. Dit zorgt ervoor dat we een zeer natuurgetrouw resultaat kunnen behalen. Bovendien blijven porseleinen facings langer dan 10 jaar mooi, ten opzichte van de vijf jaar die normaal is bij composiet facings. Voor porseleinen facings betaalt u tussen de €400 en €600 per tand.

Facings nabij Houten laten plaatsen

Wilt u facings nabij Houten laten zetten? Dan kiest u natuurlijk voor de hypermoderne praktijk van Röntgen & Raziei Tandartsen. Zo bent u verzekerd om geholpen te worden door een echte specialist dankzij ons specialisme in esthetische tandheelkunde. Bovendien zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van mensen hun gebit en kunnen u dan ook goed adviseren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw facings dichtbij Houten? Dan kunt u contact opnemen of een intakegesprek aanvragen waarin u al uw vragen kwijt kunt.

Naast Houten zijn wij ook actief in Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein en Vianen.