Tandarts Lopik | Moderne Tandartspraktijk Röntgen & Raziei

Tandarts Lopik

Tandarts Lopik

Op zoek naar een nieuwe tandarts in Lopik of in de buurt van Lopik? U kunt dan terecht bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Onze tandartspraktijk stond voor 2019 nog bekend als Tandartspraktijk Röntgen maar sinds de waardevolle toevoeging van Ashkan Raziei staan we sinds 2019 te boek als Röntgen & Raziei Tandartsen. Totaal hebben we al ruim 30 jaar ervaring in de mondzorg en tandheelkunde. Ook na de naamsverandering hebben we nog dezelfde kernwaarden: goede zorg en moderne tandheelkunde. Bij onze praktijk kunt u terecht voor vele behandelingen bij een van onze tandartsen nabij Lopik.

Behandelingen bij onze tandartsen bij Lopik

Zoals net benoemd kunt u bij onze tandarts uit Lopik terecht voor diverse behandelingen. Denk hierbij aan de standaardbehandelingen zoals de regelmatige, periodieke controle, wortelkanaalbehandelingen, implantaten en kronen en bruggen. Maar dat is niet alles, onze tandartspraktijk is ook gespecialiseerd in esthetische behandelingen zoals tanden bleken, facings en zelfs de total smile make over. Onze tandartsen staan voor u klaar om u een stralende glimlach (terug) te geven.

Ziet onze tandarts uit Lopik een probleem met uw gebit of mondgezondheid, dan wordt deze als deze klein is zo spoedig mogelijk aangepakt. Gaat het om een groter probleem, dan zal uw tandarts u eerst verder informeren over de behandeling, risico’s, de vervolgen behandelingen en de mogelijke kosten. Zo weet u beter waar u aan toe bent. Om niet voor verrassingen te komen te staan krijgt u bij behandelingen met kosten boven de €150 een begroting mee (papier of digitaal) zodat u deze thuis nog rustig kunt doornemen. Als u akkoord gaat met de behandeling, dan kunnen we deze bij uw tandarts in Lopik inplannen. Dit gebeurt in de meeste gevallen binnen drie tot zes weken.

Onze tandartspraktijk nabij Lopik

Zoals u heeft kunnen lezen kunt u bij onze tandartsen en tandartspraktijk bij Lopik terecht voor een hele rits aan behandelingen, van de standaard controles tot de total smile make over. Wij zijn dus een zeer complete tandartspraktijk. Bovendien kunt u ook bij ons terecht als u een angst voor de tandarts heeft. Dankzij de vele jaren ervaring die onze tandartsen hebben, weten zij goed om te gaan met angstige patiënten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met een spoedgeval. U kunt ons bellen vanaf 8 uur en wij proberen u altijd zo snel mogelijk, het liefst dezelfde dag, nog in te plannen. Heeft u buiten de openingstijden een spoedgeval? Lees dan verder op onze pagina over spoedgevallen wat u dan het beste kunt doen. 

Meer weten over de mogelijkheden bij onze tandarts of tandartspraktijk nabij Lopik? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail met uw vragen.