Tandarts Lopik | Moderne Tandartspraktijk Röntgen & Raziei

Tandarts Lopik

Tandarts Lopik

Op zoek naar een nieuwe tandarts in Lopik of in de buurt van Lopik? Dan kunt u terecht bij Röntgen & Raziei Tandartsen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor vele behandelingen bij een van onze tandartsen nabij Lopik. Onze tandartspraktijk stond voor 2019 nog bekend als Tandartspraktijk Röntgen. Maar sinds de waardevolle toevoeging van Ashkan Raziei staan we sinds 2019 te boek als Röntgen & Raziei Tandartsen. Totaal hebben we al ruim 30 jaar ervaring in de mondzorg en tandheelkunde. Onze kernwaarden zijn altijd goede zorg en moderne tandheelkunde geweest. Neem dus snel contact met ons op! Lees anders nog even verder voor meer informatie.

Behandelingen tandarts Lopik

U kunt bij mondzorg Lopik dus terecht voor diverse behandelingen. Denk hierbij aan de standaardbehandelingen zoals de regelmatige, periodieke controle, wortelkanaalbehandelingen, implantaten en kronen en bruggen. Maar dat is zeker niet alles! Onze tandartspraktijk is ook gespecialiseerd in esthetische behandelingen zoals tanden bleken, facings en zelfs de total smile make over. Onze tandartsen staan voor u klaar om u een stralende glimlach (terug) te geven.

U weet bij ons daarnaast altijd waar u aantoe bent. Het kan zijn dat er een klein probleem met uw gebit of mondzorg door onze tandarts uit Lopik wordt opgemerkt. Dit zal dan zo snel mogelijk worden behandeld. Het komt natuurlijk ook voor dat het gebit er wat ernstiger aan toe is. Uw tandarts zal u dan eerst verder informeren over de behandeling, risico’s, vervolgbehandelingen en de mogelijke kosten. U krijgt bij behandelingen met kosten boven de €150 een begroting mee zodat u deze thuis nog rustig kunt doornemen. Dit kan digitaal of op papier. Op deze manier komt u nooit voor een verrassing te staan. Als u akkoord gaat met de behandeling, dan kunnen we deze bij uw tandarts in Lopik inplannen. Dit gebeurt in de meeste gevallen binnen drie tot zes weken.

Wordt direct geholpen door jouw nieuwe tandarts Lopik

U kunt bij onze tandartsen en tandartspraktijk Lopik dus terecht voor een hele rits aan behandelingen. Van de standaard controles tot de total smile make over. Wij zijn een zeer complete tandartspraktijk. Bovendien kunt u bij mondzorg Lopik terecht als u een angst voor de tandarts heeft. Dankzij de vele jaren ervaring die onze tandartsen hebben, weten zij goed om te gaan met angstige patiënten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een spoedgeval. Wij zijn vanaf 8 uur ‘s ochtends bereikbaar. Wij proberen u altijd zo snel mogelijk, het liefst dezelfde dag nog, in te plannen. Heeft u buiten de openingstijden een spoedgeval? Lees dan verder op onze pagina over spoedgevallen wat u het beste kunt doen. Meer weten over de mogelijkheden bij onze tandarts of tandartspraktijk Lopik? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail met uw vragen.

In Nieuwegein, Benschop, Houten, Montfoort en Vianen zijn wij ook actief.