Tanden Bleken in Nieuwegein

Tanden Bleken Nieuwegein

Tanden Bleken Nieuwegein

Tanden bleken Nieuwegein

Wilt u weer een mooi wit gebit? Bij Röntgen & Raziei Tandartsen hanteren wij de beste methode om uw tanden te bleken! Het gebeurt namelijk bij iedereen dat de tanden zullen verkleuren na een verloop van tijd. Dit is haast niet tegen te gaan. Verschillende factoren kunnen hiervoor zorgen. Lees snel verder voor meer informatie over onze methode, de verschillende oorzaken van de verkleuring en meer!

Tandenbleker Nieuwegein

Na een verloop van tijd zal ieder zijn of haar tanden wel verkleuren. Verschillende factoren kunnen hiermee te maken hebben. In principe kan alles wat door de mond gaat ervoor zorgen dat de tanden verkleuren. Hetgeen wat de tanden aantast met voeding en drank, zijn de kleurstoffen. Veel koffie kan bijvoorbeeld een boosdoener zijn. Koffie bevat namelijk veel kleurstoffen. Daarnaast is roken uiteraard ook een factor die ervoor zorgt dat de tanden zullen verkleuren. Met voeding en drank is het dus haast niet tegen te gaan dat de tanden licht zullen verkleuren. Is dit bij u nu het geval? Laat uw tanden dan bleken in onze praktijk in Nieuwegein! Wij gebruiken de beste methode voor een stralend resultaat! U kunt hiermee namelijk zelf gewoon thuis bleken. We maken een bitje op maat waar tanden bleken simpel mee wordt. Vullingen en kronen zullen hiermee niet mee bleken. Kleurverschillen kunnen dus ontstaan. Daarom zullen wij altijd een eerste consult inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Onze methode is de meest veilige en enige goede manier!

Belangrijk zijn natuurlijk ook de kosten. De kosten voor tanden bleken in Nieuwegein variëren van 130 tot 150 euro. Dit is de prijs die u betaalt per kaak.

Laat uw tanden bleken bij ons in Nieuwegein!

Zijn uw tanden nu dus niet zo wit als u wenst? Laat uw tanden bleken bij Röntgen & Raziei Tandartsen! Wij zijn dé tandenbleker van Nieuwegein. Met onze methode zorgen wij voor een veilig en stralend resultaat. Neem dus direct contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een eerste consult. Wij zullen zorgen voor een mooi wit gebit!

Naast Nieuwegein kunt u bij ons ook terecht in Utrecht, Houten, IJsselstein en Vianen!