Implantaten Utrecht | Kronen en Brug | Röntgen & Raziei

Implantaten Utrecht

Implantaten Utrecht

De beste praktijk voor implantaten in Utrecht of omgeving? Dat is Röntgen & Raziei Tandartsen. Bij onze praktijk staan Eric Röntgen en Ashkan Raziei en het team klaar om u weer een prachtige glimlach te bezorgen. Al meer dan 30 jaar zijn wij een gevestigde naam als het gaat om tandheelkunde en implantaten. Meer weten over de implantaten in Utrecht die wij voor u kunnen plaatsen en de behandeling die hierbij komt kijken? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Wat is een implantaat?

Voordat we verdergaan naar de behandelingen voor implantaten in Utrecht, is het belangrijk om eerst te weten wat het is en wanneer het nodig is. Een implantaat is een kunstwortel en ziet eruit als een titanium schroef. Deze schroef wordt in het kaakbot gezet en het doel is dat het implantaat een verbinding aangaat met het bot. Implantaten zijn de basis voor een later te plaatsen kroon, brug of prothese. Het is een zeer duurzame tandheelkundige oplossing voor de basis. De prothese die op het implantaat wordt geplaatst, vervangt een of meerdere tanden en/of kiezen. Zo krijgt het gebit weer de originele vorm en is de functie herstelt. Om het implantaat te plaatsen bij onze praktijk nabij Utrecht, is het belangrijk dat er voldoende kaakbot aanwezig is. Bovendien moet dit bot én het tandvlees in uw gehele mond gezond zijn. Dit zal worden beoordeeld aan de hand van röntgenfoto’s.

Onze implantaten nabij Utrecht worden gebruikt als basis wanneer u een tand of kies inclusief wortel mist. Op het implantaat zal de kroon worden geplaatst. Mist u meerdere tanden of kiezen? Dan kan er een brug worden geplaatst. Als laatste kunnen implantaten ook worden gebruikt om extra houvast te bieden aan een kunstgebit. Het kan voorkomen dat een kunstgebit door het missen van houvast niet meer goed zit. In dit geval worden er twee of vier implantaten geplaatsen waarop de prothese vastgeklikt kan worden.

De implantaat behandeling in Utrecht

Mist u meerdere tanden of kiezen? Dan is het verstandig om langs te komen voor een gesprek over de implantaten bij Utrecht. Tijdens deze afspraak wordt er naar uw gebit gekeken en beoordelen we of een implantaat de juiste oplossing is. Bij Röntgen & Raziei gebruiken we enkel A-merk implantaten van het merk CAMLOG. Wij hanteren een ‘all-in’ tarief welke begint bij €1.750 voor een implantaat en kroon. De behandeling is over het algemeen opgedeeld in drie fases. De eerste fase gaat van start als u akkoord gaat met de behandeling met bijbehorende kosten. Tijdens de eerste fase worden een of meerdere implantaten geplaatst. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving zodat u pijnvrij de behandeling kan doorlopen. Tijdens de tweede fase is het aan het implantaat om vast te groeien in het kaakbot. Dit duurt tussen de twee tot zes maanden voordat het implantaat in z’n geheel is vastgegroeid. Om deze tijd te overbruggen krijgt u een tijdelijke prothese die het implantaat beschermd. De laatste, derde fase gaat van start zodra het implantaat is vastgegroeid in het kaakbot. Onze implantoloog zal dan de gebitsprothese (een kroon of brug) plaatsen. Al uw vragen over de behandeling kunt u stellen tijdens het intakegesprek.

Implantaat bij Utrecht laten plaatsen

Bent u op zoek naar een uitmuntende praktijk voor het laten plaatsen van een implantaat nabij Utrecht? Dan zit u goed bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Onze ervaren tandartsen kunnen u helpen zodat u weer een mooi, volledig gebit krijgt. Tijdens het intakegesprek kunt u al uw vragen kwijt over het plaatsen van implantaten nabij Utrecht. Schrijf u hieronder in voor een intake.

Naast Utrecht zijn wij actief in Houten, IJsselstein, Nieuwegein en Vianen.

 

Dit formulier is niet voor reguliere behandelingen.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Opmerkingen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord