Tandarts Montfoort | Röntgen & Raziei Tandartsen

Tandarts Montfoort

Tandarts Montfoort

Een tandarts in Montfoort of omgeving gezocht? Gaat uw huidige tandarts stoppen of bent u niet tevreden? Dan kunt u terecht bij Röntgen & Raziei Tandartsen. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring en houden altijd onze kernwaarden aan, goede zorg en moderne tandheelkunde. Voor 2019 stonden wij bekend als Tandartspraktijk Röntgen maar sinds 2019 zijn we bekend als Röntgen & Raziei Tandartsen na de waardevolle toevoeging van Ashkan Raziei. Bij onze tandartspraktijk zijn onze tandartsen nabij Montfoort beschikbaar voor diverse behandelingen, van de standaard periodieke controle tot aan tanden bleken en facings. Op deze pagina leest u meer over ons.

Behandelingen bij onze tandartsen bij Montfoort

Zoals gezegd kunt u bij onze tandarts bij Montfoort terecht voor vele diverse behandelingen. Uiteraard kunt u bij ons komen voor de periodieke controle, wortelkanaalbehandelingen, implantaten en kronen en bruggen, maar ook voor de behandelingen die onder ‘esthetisch’ vallen zoals facings, tanden bleken en zelfs een total smile make over. 

Wordt er tijdens de periodieke controle bij onze tandarts uit Montfoort een probleem met uw mondgezondheid of gebit geconstateerd, wordt het indien mogelijk zo snel mogelijk aangepakt, denk hierbij aan een benodigde gebitsreiniging. Is het een grotere behandeling die nodig is, dan zal uw tandarts u hier eerst meer over vertellen zoals het resultaat, de te verwachten kosten, eventuele risico’s en het aantal benodigde behandelingen en de duur hiervan. Zijn de te verwachten kosten boven de €150? Dan krijgt u altijd een begroting mee, digitaal of op papier, waarop meer duidelijk wordt over de kosten. Zodra u instemt met de behandeling, kunnen we de behandeling bij onze tandarts bij Montfoort inplannen. Dit is doorgaans binnen drie tot zes weken. 

Onze tandartspraktijk nabij Montfoort

Onze tandarts en tandartspraktijk vlakbij Montfoort is beschikbaar voor een flink arsenaal aan behandelingen. Zo kunt u terecht voor de gebruikelijke en regelmatige periodieke controles en preventie behandelingen, maar u kunt ook terecht voor de meer esthetische behandelingen zoals tanden bleken, facings en zelfs een total smile make over. Daarnaast zijn onze tandartsen zeer ervaren en weten ze goed hoe ze om moeten gaan met mensen met angst voor de tandarts. Naast al onze behandelingen zijn we ook beschikbaar voor spoedgevallen. U kunt vanaf 8 uur bellen naar onze tandartspraktijk als u een spoedgeval heeft. We proberen u altijd dezelfde dag nog in te plannen zodat onze tandarts u zo spoedig mogelijk kan helpen. Heeft u een spoedgeval buiten onze openingstijden? Bekijk dan onze pagina over spoedgevallen. Heeft u vragen over de mogelijkheden bij onze tandartspraktijk en tandarts dichtbij Montfoort? Neem dan contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ook in de omliggende steden Nieuwegein, Benschop, Houten, Lopik en Vianen zijn wij actief.