Tandartspraktijk Houten | Röntgen & Raziei Tandartsen

Tandarts Houten

Tandarts Houten

Wilt u een nieuwe tandarts in Houten of in de buurt van Houten? Kies dan voor de tandartspraktijk Röntgen & Raziei Tandartsen. Deze praktijk is al ruim 30 jaar actief in de mondzorg en heeft altijd dezelfde kernwaarden gehouden: goede zorg en moderne tandheelkunde. Bovendien zijn wij als praktijk in juni 2020 van ons pand naar de begane grond verhuisd. Wij huisvesten nu een hypermoderne praktijk waar wij zeer trots op zijn en kunnen u hier volgens de meest actuele hygiëne protocollen ontvangen. Sinds 2019 is Ashkan Raziei onze tandartspraktijk komen versterken, hiervoor stonden we nog bekend als Tandartspraktijk Röntgen, maar nu zijn we dus Röntgen & Raziei Tandartsen, actief in Houten en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor alles wat u mag verwachten van een tandartspraktijk. Lees hieronder alles over onze tandartsen en praktijk.

Behandelingen bij onze tandartsen bij Houten

Als tandartspraktijk en tandarts nabij Houten kunt u bij ons uiteraard terecht voor de meest voorkomende behandelingen zoals de periodieke controle, wortelkanaalbehandelingen, implantaten en kronen en bruggen. Maar ook voor andere, meer esthetische behandelingen kunt u bij onze tandartspraktijk terecht. Denk hierbij aan facings, tanden bleken en het verwijderen van witte vlekken in het gebit.

Bent u voor een behandeling bij een van onze tandartsen in Houten en mochten er problemen worden geconstateerd, dan zal de tandarts direct bespreken of er een vervolgbehandeling nodig is. Wij vertellen u altijd meer over de te verwachten resultaten, eventueel bijkomende risico’s en het aantal en de duur van de behandeling(en). Gaat het om een kleine ‘ingreep’, bijvoorbeeld een standaard gebitsreiniging of kleine ingreep, dan wordt het in sommige gevallen direct gedaan en anders op korte termijn. Gaat het om een grotere behandeling, dan zullen wij u altijd eerst informatie geven over de behandeling zoals de kosten van de behandeling. Bovendien krijgt u altijd een begroting mee, digitaal of op papier, als de kosten boven de €150 lijken te komen. Zo kunt u er thuis nog even over nadenken. Als u akkoord gaat met de behandeling, kan deze doorgaans binnen drie tot zes weken uitgevoerd worden. Zo helpen de tandartsen van onze tandartspraktijk nabij Houten u snel van uw problemen af.

Onze tandartspraktijk nabij Houten

Het is wel duidelijk dat u bij onze tandartspraktijk en tandartsen nabij Houten terecht kunt voor diverse behandelingen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze tandartsen kunnen zij ook mensen met een extreme angst voor tandartsen helpen. Bovendien zijn wij ook beschikbaar voor spoedgevallen. Vanaf 8 uur kunt u onze tandartspraktijk bereiken en we proberen u altijd dezelfde dag nog in te plannen om langs te komen bij een van onze tandartsen bij Houten. Wellicht komt u dan niet bij uw standaard tandarts in de stoel terecht, maar u wordt altijd behandeld door een ervaren en deskundige tandarts. Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij de Tandarts Spoed Praktijk. Ook bij deze praktijken wordt u behandeld door zeer ervaren en deskundige tandartsen dichtbij Houten. Bent u nieuwsgierig of wij nog plek hebben of heeft u vragen over onze tandartspraktijk of de tandartsen bij Houten? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn ook actief in Nieuwegein, Benschop, Lopik, Montfoort en Vianen.