Tanden Bleken in Vianen

Tanden Bleken Vianen

Tanden Bleken Vianen

Tanden bleken Vianen

Zijn uw tanden niet meer zo wit als dat het vroeger was? Laat uw tanden bleken in Vianen bij Röntgen & Raziei Tandartsen! Wij gebruiken de beste methode om weer te zorgen voor een stralend gebit! Het komt dan ook vaak voor dat tanden verkleurd zijn. Tanden kunnen namelijk verkleuren door veel verschillenden factoren. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze factoren, onze methode en meer!

Tandenbleker Vianen

Tanden kunnen dus verkleuren door verschillende factoren. Ieder zijn of haar tanden zullen door de jaren heen dus wel een beetje aangetast worden. Bij de een is het duidelijker dan bij de ander. Verkleuring kan bijvoorbeeld komen doordat mensen roken, maar ook als u veel koffie drinkt. Koffie bevat namelijk veel kleurstoffen. Zo is er nog wel meer voeding en drank wat veel kleurstoffen bevat waardoor je tanden aangetast kunnen worden. Zijn uw tanden door de jaren heen dus verkleurd en verlangt u weer naar mooie witte tanden? Laat uw tanden dan bleken in Vianen bij Röntgen & Raziei Tandartsen! Wij hebben veel ervaring met tanden bleken en hanteren de enige goede methode! In de praktijk wordt namelijk een bitje op maat gemaakt. U kunt dus gewoon thuis bleken. Met dit bitje zullen vullingen en kronen niet mee bleken wat kan zorgen voor kleurverschil met de gebleekte tanden. Allereerst zullen we de mogelijkheden dus bespreken. Onze methode is dus de enige goede manier, maar ook gelijk een hele veilige manier!

De kosten voor tanden bleken in Vianen variëren. Het ligt namelijk tussen de 130 en 150 euro per kaak.

Laat uw tanden bleken bij ons in Vianen!

Röntgen & Raziei Tandartsen is dé tandenbleker van Vianen! Laat je tanden dus bleken in onze praktijk in de buurt van Vianen. In het eerste consult zullen we bespreken wat er mogelijk is met uw gebit. Neem dus snel contact met ons op op de afspraak in te plannen!

Ook wanneer u op zoek bent naar een tandenbleker uit Utrecht, Houten, IJsselstein of Nieuwegein, kunt u bij ons terecht!