Tandarts in Benschop | Röntgen & Raziei Tandartsen

Tandarts Benschop

Tandarts Benschop

Een nieuwe tandarts in Benschop of omgeving gezocht? Dan kiest u natuurlijk voor de hypermoderne tandartspraktijk van Röntgen & Raziei Tandartsen. Voor 2019 was onze praktijk nog bekend als Tandartspraktijk Röntgen maar sinds 2019 hebben we een waardevolle toevoeging gedaan in de persoon van Ashkan Raziei en zijn we verdergegaan onder de naam Röntgen & Raziei Tandartsen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om mondzorg en tandheelkunde. Onze tandartsen nabij Benschop houden na al die jaren nog steeds dezelfde kernwaarden: goede zorg en moderne tandheelkunde. En dat is te zien in onze praktijk. Lees hieronder meer over Röntgen & Raziei Tandartsen.

Behandelingen van onze tandartsen

Bij onze tandartsen in Benschop kunt u terecht voor vele diverse behandelingen. Zo kunt u natuurlijk terecht voor de standaardbehandelingen zoals de periodieke controle maar ook voor wortelkanaalbehandelingen, implantaten en kronen en bruggen. Naast deze ‘standaard’ behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor esthetische behandelingen. Voorbeelden hiervan zijn tanden bleken, facings en zelfs een total smile make over. Onze tandartsen bij Benschop zijn gespecialiseerd om u (weer) een stralende glimlach te geven.

Als onze tandarts uit Benschop tijdens de behandeling een probleem aan uw gebit of mondgezondheid constateert, dan wordt dit waar mogelijk direct aangepakt. Gaat het om een groter probleem wat niet meteen te verhelpen is, dan wordt u eerst meer geïnformeerd. De tandarts zal dan meer vertellen over de behandeling zelf en de mogelijke vervolgbehandelingen en bijkomende kosten. Dit zorgt ervoor dat u beter weet waar u aan toe bent en komt u niet voor een verrassing te staan. Als blijkt dat de kosten van de behandeling boven de €150 lijken te komen, dan zult u eerst een begroting meekrijgen. Hierdoor kunt u alles zelf nog eens rustig doornemen. Indien u akkoord gaat kunnen wij u vaak binnen drie tot zes weken helpen en de behandeling uitvoeren.

Onze tandartsen in Benschop

Bij onze tandartsen bij Benschop kunt u dus terecht voor vele soorten behandelingen, van de standaard en noodzakelijke behandelingen tot het mooier maken van uw gebit door middel van esthetische behandelingen. Onze hypermoderne tandartspraktijk is dus zeer divers en kunt u terecht voor vele behandelingen. Dankzij alle ervaring van onze tandartsen kunt u bij ons ook terecht als u last van angst voor de tandarts. Heeft u een spoedgeval? Dan zijn wij op de doordeweekse dagen te bereiken vanaf 8 uur in de ochtend. We zullen dan proberen u zo spoedig mogelijk te helpen en kunnen u vaak dezelfde dag nog inplannen. Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u het spoednummer bellen dat op ons spoedpagina staat.

Wilt u alles weten over uw nieuwe tandarts nabij Benschop bij Röntgen & Raziei Tandartsen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.