Tandarts in Benschop | Röntgen & Raziei Tandartsen

Tandarts Benschop

Tandarts Benschop

Zoekt u naar een nieuwe tandarts in Benschop of omgeving? Dan kiest u voor de hypermoderne tandartspraktijk Röntgen & Raziei Tandartsen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om mondzorg en tandheelkunde. Onze tandartsen nabij Benschop houden na al die jaren nog steeds dezelfde kernwaarden: goede zorg en moderne tandheelkunde. En dat is zeker terug te zien in onze praktijk. Voor 2019 was onze praktijk nog bekend als Tandartspraktijk Röntgen maar sinds 2019 hebben we een waardevolle toevoeging gedaan in de persoon van Ashkan Raziei en zijn we verdergegaan onder de naam Röntgen & Raziei Tandartsen. Neem snel contact met ons op! Lees hieronder anders meer over mondzorg Benschop.

Behandelingen tandarts Benschop

Bij onze tandartspraktijk Benschop kunt u terecht voor vele diverse behandelingen. Zo kunt u natuurlijk terecht voor de standaardbehandelingen zoals de periodieke controle maar ook voor wortelkanaalbehandelingen, implantaten en kronen en bruggen. Naast deze ‘standaard’ behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor esthetische behandelingen. Bijvoorbeeld tanden bleken, facings en zelfs een total smile make over. Onze tandartsen bij Benschop zijn gespecialiseerd om u (weer) een stralende glimlach te geven.

Als onze tandarts uit Benschop tijdens de behandeling een probleem aan uw gebit of mondgezondheid constateert, dan wordt dit waar mogelijk direct aangepakt. Gaat het om een groter probleem wat niet meteen te verhelpen is, dan wordt u eerst meer geïnformeerd. De tandarts zal dan meer vertellen over de behandeling zelf en de mogelijke vervolgbehandelingen en bijkomende kosten. Dit zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Zo komt u dus niet voor een verrassing te staan. Als blijkt dat de kosten van de behandeling boven de €150 komen, dan zult u eerst een begroting meekrijgen. Hierdoor kunt u alles zelf nog eens rustig doornemen. Indien u akkoord gaat kunnen wij u vaak binnen drie tot zes weken helpen en de behandeling bij mondzorg Benschop uitvoeren.

Neem contact op met uw nieuwe tandarts Benschop

Bij onze tandartspraktijk Benschop kunt u dus terecht voor vele soorten behandelingen! Van de standaard en noodzakelijke behandelingen tot het mooier maken van uw gebit door middel van esthetische behandelingen. Onze hypermoderne tandartspraktijk is dus zeer divers. Dankzij alle ervaring van onze tandartsen kunt u bij ons ook terecht als u last heeft van angst voor de tandarts. Heeft u een spoedgeval? Dan zijn wij op de doordeweekse dagen te bereiken vanaf 8 uur in de ochtend. U kunt het spoednummer bellen dat op onze spoed pagina staat. We zullen dan proberen u zo spoedig mogelijk te helpen. We kunnen u vaak dezelfde dag nog inplannen. Wilt u alles weten over uw nieuwe tandartspraktijk Benschop bij Röntgen & Raziei Tandartsen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Naast Benshop zijn wij actief in Nieuwegein, Houten, Lopik, Montfoort en Vianen.